09 April 2011

MW KERJA HARI NI...UOLLS?

Salam pagi uolls....

Pagi2 sabtu ni mesti ramai yang liat nak bukak mata kan...ye lah cuti...

huhu...sebut pasal cuti mama rasa cam nak nanes plak...
hari ni weolls warga skolah mama...'terpaksa' kerja..sekolah ganti untuk raya deepavali nanti (time nak ganti ko cakap terpaksa..masa cuti raya ko berjongket tak hengat..mendadak dada ke sana ke mari..bangga sekolah aku cuti lama oiii!!) pastu hari ahad ingat boleh lah rehat2 kan badan tenang2 kan fikiran..no way okey.....hari ahad pon kena keja........huwaaa!!! (tak mau komen banyak2..saya yang menurut perintah......ecece..gedebik sekali...) tapi okey lah...tak de p&p...ada majlis anugerah cemerlang...cegu2 yang tak cemrlang nih..dok congok jer kat bawah khemah tu..dari kul 8-12.30..

Kaylah...dah lewat ni....nak siap2 ke sekolah...
buku banyak lagi yang belum bertanda.....kerja berlambak lagi yang belum settle....
penatnyer walaweeehhhhhh......

ok chow...

p/s: syukur, Alhamdulillah..hari isnin diberi cuti...



Kliklah kalau sudi..tqvm..

3 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

TAKPELA MAMA..NANA PUN SABTU AHAD KERJA..CUTI TAK MENENTU...KALAU KEJA SORANG..LAGI PENAT TAU...TAPI NASIB BAIK ANNA SINGLE LAGI..LUM KHWIN...KALAU DA KAHWIN, MESTI LAGI PENAT KAN...EHHEHE

Yasminhamid said...

hari ni sekolah buat koko...

mamaijat said...

...ahaks...kami tanam kOkO ari ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...