14 April 2011

BELAJAR BUAT WEBSITE GUNA JOOMLA

Salam pagi uolls...

Hari ni MW bersiaran seperti biasa setelah 2 hari tak menghapdet blog..... walaupun tak hapdet tetap datang jengok gak...

Sebok sangat2 dua hari ni...... pukul 9.30 pg dah kuar pegi skolah..... ada kursus laman web sekolah.... aduhh pening jugak sebab nak kena belajar benda baru.... weolls guna joomla! untuk wat website..... bila dah belajar selama 2 hari ni (memang tak cukup sebenarnya 2 hari ni) rasa syok sangat2..... ye lah...dapat belajar benda baru... dan yang paling best... kalau lah lepas ni mama pandai wat website.. wow!! boleh buat duit tuhh.... (hahha... minah jenin verangan..)


p/s: sapa nak suruh mama buat website..? kah!!kah!!kah!! (sila muntah ijau)



jangan malu2 nak klik

4 comments:

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

amboii...verangan yer...hehehe...tp, xper lama2 menjadi kenyataan...^__^

Yasminhamid said...

mula2 berangan.. pastu jadi la...

jimmy said...

boleh tolong ajar kn x?

Fakhuruzi Nubuwwah said...

mana caranya mama...kata nak ajar....hmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...