09 April 2011

MENCARI BAJU RENANG .... KAT MANA ADA JUAL....? HELP!!

Aduhhh letih bangat hari ni.....

Dah pegi sekolah dari pagi tadi... pas balik sekolah terus ke ioi.... mencari baju renang... kat ioi puchong cuma ada dua tempat jer yang ada jual...... satu kedai arena kat tepi pizza hut.. kendian satu lagi kat dalam jusco....

Yang kat kedai arena tu ada baju renang muslimah... 2 pcs.... baju dan seluar asing2... tapi topi dia bersambung ngan baju... dan corak plak cam tak best jer... huhu.... yang kat dalam jusco plak... ada yang 1 pc saja.. means baju ngan suar bercantum.... corak..? lagi hampess... langsung x berkenan......

Pusing2 ioi sampai pening kendian balik je lah..... (opss... sebelum balik makan bigmac duluuuu.... hehehe) walawehhhhh.... kat mana nak cari ni..?

Semalam try tanya abe guggi..... kebanyakkan kawan2 abe guggi yang jual baju renang ni berasal dari indonesia...... aduihhhhhh.... cemana ni.....???

uolls penah beli baju renang tak???
kalau penah uolls beli kat mana...?
brand apa..?
berapa hengget.....?
dan okey ke kualitinya??

ceciter..ceciter.....

hehheh....

p/s: mama penah jumpa kat satu website.. harga dalam rm 140 - rm 170 ... tp website tu dah berzaman tak hapdet... harga kat kedai arena tu around rm 300....... huhu... mahal gak ehh... (kopak duit laki den... heheheh) tapi adakah kualiti berbeza.... koz yang brand arena ni mama pegang kain dia tadi cam elok jer... tebal...


5 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

tak dapat bayang kan cikgu pakai baju renang..nanti tangkap pic sekali k..ehheh mesti seksi..heheh gurau je...

mama wanie said...

heheh...bukan nak beli yang bikini tuh..hehhe..

ang muslimah lah...

mama wanie said...

*yang

bukittinggi fashion said...

salam encik
kami menjual baju renang muslimah dengan quality bagus dan designyang menarik serta memproduksinya dalam jumlah banyak

silahkan layari fb kami

https://www.facebook.com/bajurenangmuslimahbukittinggifashion

atau bisa menghubungi kami mmrusdianto@yahoo.com
+6285263012661

Clique said...

Sy menjual baju renang muslimah utk dewasa dan kanak2..please view our FB page at ZF Closet. Harga sgt2 berpatutan..yg x muslimah dan kanak2 lelaki pun ada.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...