08 April 2011

HP BLACKBERRY......BILA MUKA MW ADA DALAM HP BB...APAKAH?

Apakah..?
diulangi...Apakah...?

Muahahahah...... dush!! apahal ko nak ulang 4 ploh 4 kali ni.....  ok jom layan pict dulu... kang uolls tak cayer pulak kan....


diulangi...Hp Blackberry.....

diulangi....muka MW ada dalam Hp BB...

Hahahaha...... apahal ler MW jadi sengal macam ni kan hari ni...? apakah terlajak suker bila dapat hp blackberry....?

Hahahhaha.... ekcelli...hp ni kepunyaan kawan Incik Abah...... Pak cik Din...
Pak cik Din ni baru beli hp BB ni... tapi tak reti guna... kah!!kah!!kah!!.... ketawakan dia...... MW penah gak dengar, ada yang cakap BB ni tak user friendly... betul ker?? Dia minta Incik abah godek2... cemana cara nak guna funtion yang canggih manggih tu... kalau stakat nak call... mesej tu.... mesti gheti kot.... si fahmie pon terror hantar mms.. huhu...

so td masa Incik abah kuar gi semayang jumaat... dia tinggal ler hp tu kat atas meja..... hahahahha...... peluang..... peluang.... tak dapat guna BB... dapat bergambar ngan BB pon jadi lah....

p/s: kalau incik abah baca entry ni mesti dia hairan kan cemana gambar isteri terchenta ni bole ada dalam hp tu... ngeh,...ngeh..ngeh...



3 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

wah..nana nak beli gak la..tapi bajet takde...huahuahauah

atiey azha said...

ala comel ! hehee . takpa , manatau nanti ada rezeki boleh dapat BB sebijik kan ..


http://putrisayangkamu.blogspot.com/

atiey azha said...

oh lupa nak taip .. sekali tengok muka dekat skrin BB tu , macam muka lisa surihani lah pulak ! mama yang cun ! hik3x ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...