06 April 2011

LIRIK LAGU MUNGKIN ADA LAGI - HAN


Hello....Salam Petanggggg.....

Siapa kat sini yang layan TRILOGI CINTA.....?

yea.....best kan..kan...kan....

Dah la ceta best...pilihan lagu yang memang tepat dan sesuai.....pelakon plak...perghhh...tepat padat likat melekat...muahahahha...
ecece...tetiba plak jadi pengkritik drama...hahahah

apa2 pon jom layan lirik lagu ni....
huhu...sesapa yang ada jumpa link untuk download mp3 lagu mungkin ada lagi  ni bagitau MW ya.....setakat ni memang masih belum dapat.......


Lirik lagu Mungkin Ada Lagi -- Han (Rehana) OIAM
Hari itu kubiar berlalu
Dingin nan bagiku
Sayu melambaiku
Melihat engkau berlalu pergi
Berakhirlah kini
Mungkin jauh perlu aku sampaikan
Mungkin jauh untuk engkau rasakan
Perlukah cinta begitu
Tanpa ku sedari pudarlah kasihku disini
Semua telah menjadi penghalang
Kepada rinduku yang terindah kasih
Setelah kau pergi musnahlah kasih dihatiku ini
Walaupun menjauh dari cahayamu
Mungkin ada lagi cinta
Mungkin ada lagi kasih
Hanya ku bayangkan kau bukan milikku
Untuk selamanya
Mungkin ada lagi
Biarlah disini kasih terkuburlah kini
Sisa- sisa cinta padamu

4 comments:

mamaijat said...

..yee haaa....
gang kita...
tapi bila ahad malam selalu missed!!!
dah,teka ke, apa kesudahannya....???

mamaleen said...

bukunya baca.. tapi drama tak suka tengok sebab heronya rosyam nor.. i dun like.. huhu..

mama wanie said...

mamaijat.....
tak teka pon......nak tunggu tengok jer


mamaleen..
rugi tak tgk....yang tak suka rosyam sorang jer..pelakon lain memang terbaekk......mesti tengok....
i like rosyam muahahahahha

Anonymous said...

link lagu mungkin ada lagi..http://www.4shared.com/audio/VMEUCDPp/Han_Mgkn_ada_lg.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...