16 April 2011

MANDI MANDA @ HOT SPRING SG KLAH

Salam tengah hari....

Dah masak blom..? yeah..mama tengah masak ni.. tapi menyempat jer nak hapdet pasal aktiviti hari isnin lepas ceta pon dah basi kang simpan lama2 takut naik kulat pulak...

ermm.... kalau mama ceta panjang2..
seronok lah...
best giler lah....
syok sangat2 lah...


baca jer.... cam tak best sangat kan...

so, apakata kita layan gambar jerr...

nak..?

Okey....layanzzzz...

sakannyer diorang ni main......  memang best giler koz hari isnin semua org gi keje... kitorang jer yang dok pulun mandi....

dah penat berenang... main boyer-boyer plak.... Incik abah jadi boyer tembaga...... muahahah!!... kesian Incik abah kena buli ngan yaya n fahmie....

dah puas mandi kat air gunung (sejuk) weolls ke kolam air panas lak.... huhu... panas giler... mama memang tak tahan.. nak berendam dalam air tu pun tak boleh... tapi diorang ni memang kulit boyer.... berendam cam tak de perasaan jer... huwaa!!

dah puas mandi air panas... badan pon dah panas kembali.... pegi semula ke kolam air gunung.. otw nak pegi tu.... nampak ada sorang mamat ni tgh merebus telor.... hoho!! bestnyer...... tapi tu lah... dah kali kedua pegi asyik lupa nak bawak telor...telor yang sentiasa dibawa ado la..muahaha!!

yang gambar daun tu... pokok kacip fatimah... pestime nengok.... tu pasal amik gambar....kang tak kenal pulok..

time ni mama dah penat nak mandi... kakak yaya n fahmie tak puas2 lagi mandi.. dah macam2 aksi diorg buat.. ajak naik..."jap aa maaa"

last but not least...mesti lah MW nak interprem..... kakak yaya yang sporting... fahmie langsung tak nak pijak daratan.... gambar terpaksa ler tu...hahah



p/s: kesan dari mandi-manda hampir 3 jam..... kulit masing2 dah jadi cam udang kena bakar...kemerah-merahan..... besok nyer terus jadi cam udang hangus kena bakar... huwaaa!!


5 comments:

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

hoh! terkejut...baru nak komen psl telur tu..ingat mamawanie bwk telur se gitu byk...saperlah nak perabih....seronok tgk budak2 main air...^__^

Lin Azlina said...

dah 2x g sana..best

zih@n said...

bestnya mndi manda..siap ada yg rebus telor lg..=)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

BESTNYE MANDI2..DA LAMA TAK G MANDI2...HUHUHU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...