24 October 2010

TARGET SEHARI 200 - SEMALAM (23 Oct) DAH TERCAPAI

Sejak blog mama ni dah hilang dari senarai google..
mama terpaksa menapak dari mula..
oleh itu.. untuk mengembalikan blog mama yang macam dulu.. (walaupun bukan lah meriah sgt)
terpaksa mama bergiat aktif...
so setiap hari... mama target seramai 200 unik visitor akan menjengok blog mama...

so semalam dah capai target...
rekod pada: 23 0ct 2010  jam : 2200

thanks pada semua yang sudi jengok blog mama..

*p/s: kalau lebih lagi bagus....

10 comments:

LYaFRINA said...

wowww..
tahniah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

chaiyyok!!!
tak pernah dpt visitor 200++ dlm sari..
huhuhu, camne tu awak leh wat..
turunla ilmu sket, hihihih.. =)

zmah said...

Tahniah,,teruskan usaha.

g0m0k9enDek said...

hebat.. dan tahniah yer... =)

Wahidah said...

all the best.........

wanie_cmi said...

thankss...
harap2 mama boleh kembalikan blog ini di mata google...hihi

sepaku said...

Tahniah,
tapi perlu usaha lagi supaya lebih ramai lagi lawat blog mama ni

Wawa~* said...

wahhh... tahniah mama ;)

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

zahidah dihaz said...

wah!! tahniah kak...saya ni 100 pun susah apatah lagi nak lebih-lebih..

wanie_cmi said...

sepaku...How? can give any ideas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...