25 October 2010

Patut lahh

Huhu...
setelah berhabisan bersedih sedihan...
mama baru taw kenapa ler kengkawan tak leh nak jejak mama..
rupa2 nyer banyak kelemahan bila tukar url baru ni..


1. blog mama blom tersenarai di google - even last page pon...
sebabnyer.... blog mama blog baru* huhu sedihnyer... padahal dah lama.. so kena tunggu... nanti kalau dah tersenarai.. mungkin akan pulih seperti biasa.... owhh..andai ku tahu...


2. dan bila ada yang google... dan tetiba entry dr blog mama yang terpacul.. owhh sangat sedih.. kerana url blog lama yang kuar.. so bila org klik.. sudah pastu undefined blog.. huhu.... andai ku tahu...


that why mama nak sgt2 tukar2 link...


Aku meminta pada yang ada
Aku merindu pada yang kasih
Aku merayu padamu yang sudi... 

merindu kuuuuuuu


kui kui kui..
teremo kejap...


p/s: have to start from 0....so sesiapa yg tetiba nak tukar ke url baru..jangan terus tukar..create satu blog baru..kendian guna khidmat import export...

4 comments:

mia said...

link lama tu knape mama?ade masalah ek?xpe sis, dun wory..ramai3 tahu jgak nti..nnti sy tolong sis oke..

mia said...

mama..da...tengok sini ek...

http://gardisareyou.blogspot.com/2010/10/tolong-mama.html


hope dpt tolong sis...

wanie_cmi said...

tq....mia..nanti mama jengok yer...
xcelli dah tgk skit2 td..tp tgh rush..

apa2 pon mama sangat touching... ur very good good good fren..

nice to know you

alinac lover said...

sadis nya..

cemana nak tau url kita ada kt goggle ke blom ek?

saya follow~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...