11 October 2010

Blog anda tak ramai visitor......mama ada plan

Salam semua....

Mama ada satu plan...
plan untuk tingkatkan visitor ke blog kita....

sapa nak join angkat tangan....
caranyer senang jer....

uols tinggalkan url bolg uols kat sini...kat komen ker..kat shoutbox ker...
dan mama akan masukkan ke dalam bloglist mama..
dan uols pon kena la add mama kat bloglist uols...
(uols pon bole wat cam ni kat blog uols....)

cara ini adalah salah satu cara kita tingkatkan visitor..
mama pernah terfikir dan buat untuk dapatkan tempat di bloglist blog2 yang top dan glemer..(nak tumpang glemer la kunun nyer..huhu..)
tapi ada yang layan...dan ada juga yang tak layan..
dan kadang2 malu gak kan..nak minta orang letak blog kita kat blog diorg yang dah glemer tu..
nanti diorg ingat kita nak tumpang glemer..
hehe pada dasarnya..memang nak tumpang pown..kekekke....

so mama dah create satu bloglist kat sebelah tu untuk tambah kenalan2 baru..
dan ada juga blog url mama untuk uols senang nak copy...

ada yang setuju takk?

p/s: huhu...harap2 mama tak bersendirian........maklum lah..blog tak glemer...takut saper pun tak sudi....

7 comments:

haszuraidah ishak said...

jom..jom..kita tukar link blog..me dah add blog kat bloglist..

haszuraidah ishak said...

eh..ni my blog http://myapeapeaje.blogspot.com/

@e_da said...

jom kita tukar blog link anyway salam kenal...

http://lakaranhatii.blogspot.com

Cute MuM said...

meh kite tukar...

http://mamiuyun.blogspot.com
http://mamiuyuncontest.blogspot.com

dah add mama kat bloglist...

NUR MALINI said...

haii..thank you mamawanie...suggestion yang bagus..heheehe nini blog saya http://nurnini.blogspot.com

NUR MALINI said...

jom jom idea yang bagus jom tukar tukar link..baru belajar ni..hihihi

NUR MALINI said...

salam kenal.....http://nurnini.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...