15 October 2010

Bekal Oh Bekal

Semenjak 2 menjak ni...boleh dikatakan setiap hari mama bawak bekal ke skolah....bukan untuk lunch hour ke aper..tapi untuk makan petang....means..mama akan makan sebelum mama balik keje...ye lahh..balik kan dah pukul 7...sampai umah dah dekat pukul 8.... dah lepas kul 8 kan di 'haram' kan makan utk org2 yang tgh berdiet cam mama nih...huhuuu..kalau tak makan sebelum balik...harus kebuluurrrr.....mula la nampak tin biskut pon sodap...jari2 akief lak cam fun fries jer..ermm yummy....hehe..kan dah merepek....jom lah layan bekal mama....sodap...

comel tak..?

Mama buat semua 6 rolls... tapi dah rasa satu roll... sedap....
Haippss....tu bukan mama bawak utk mama sorang sajer tau... kan dah kata nak makan kat tempat kerja... harus offer la kat kengkawan samer..... sian diorg... nanti meleleh plak air liur... (siapa yg tak sempat rasa tu sorry yer.. lain kali mama wat lagi..)

inti dalam roti tu....
telur, tomato, daging cincang...goreng dulu..
pastu angkat..dan gulung ngan roti..
then goreng...
walahhhhhhh......

p/s: skali pandang cam popia pon ada gak......


2 comments:

Zura said...

sedap tue...bace inti dlm je dh rase cm sedap...:)

atty's said...

kty pun memula ingat popia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...