18 October 2010

Mama beli kain lagi

Excelli..xtvt membeli belah kain ni.. (bukan membeli kain belah yer...) adalah pada 3 minggu yang lepas.. time sebelum pegi beli tu... mood mama adalah TERSANGAT rajin.. 

konon nyer TERSANGAT rajin nak jahit sendiri... TERSANGAT ada masa lapang.... TERSANGAT kreatif nak buat itu nak buat ini... tapi sudah terbukti semuanya TERSANGAT lah mendukacitakan... hahahha.... dah nak masuk sebulan.. satu apa pun mama tak mula.. mesin jahit masih tidur dalam bekasnya.. huhu...

kain ni lebar dia 90".. memang sangat2 sesuai untuk wat cadar.. kalau nak wat langsir pon boleh..

 yang ni plak nak wat sarung bantal akief


 pinky color ni untuk sarung bantal cik yaya

 hihi... yang ni..kunun kununnya..mama nak wat beg... alaaa.. beg yang simple jer tuh....

 yang ni blom ader idea nak wat per.. beli pon sebab tengok cam kiut jer buah2 epal tu...ermm yummy



3 kain bunga ni adalah kain cotton.. untuk wat baju mama la... kunun nak jahit sendiri.. tapi... cam bermimpi jer lahh..... hihi... 

2 comments:

idah @mama izzya said...

byknyer beli kain..rambang mata tgk..suka yg btk epal tu..

idah pun teringin nak menjahit sendiri tp mesinnye nan ado lg..

Zaidah said...

berwarna warni kain2 tu....zai suka yang kitty tu...cute...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...