14 March 2011

MAMA KUAT SEKS

Selamat Pagi Uollsss...

Ada yang dah sarapan ker??
Dah...
Bagus..bagus...

Ada yang sedang sarapan...?

huhu...jangan ada yang tersedak sudahla bila baca tajuk entry mama pepagi ni...
bukan niat nak menghidangkan topik 18sx pepagi ni....
tapi mama pon cam tersentap sket...

Pepagi....adalah perkara wajib mama begedik-gedik ngan pak cik nuffnang..
Ye lah..kan BE blom muncul lagi ni..
so setiap hari bila cek nuffnang...dengan harapan muncul ler 2 ataupun 3 BE (hahhaahhaa....meroyan ko makk...)
tapi pagi ni..bila cek....
opocot mak kau....
bukan BE yang mama dapat..
tapi search keyword yang meletops kan jiwa mak yang mama dapat....

jom tengok..
kuat seks sangat kah mama ni..?
muahahahahha....



p/s: ni mesti kes cerita pasal bulu lebatlah ni.....nak baca klik SINI

12 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

heheh...gelakkan je la....

hafiz said...

wahahaha..

Aku ingat dah kena hack tadi blog ko...
tiba2 18sx

unknown girlz said...

ushh..
tajuk bikin hot la.. hehe :p

mama wanie said...

muahahhaha....

nana :dah diorang suka..layan je larr....

mama wanie said...
This comment has been removed by the author.
mama wanie said...

girlz: hahhaha...pagi2 yang dingin2 sejuk ni elok kita panas2 kan badan dulu...

mama wanie said...

hafiz: dah lah...serik dah kena hack..ari tu nak dekat sebulan..tak leh nak buka blog...

Gieyana said...

hahah..sabar jer kan! Spam kot rs nyanie..kdg2 sy dpt email sendiri kt opis..tp kosong jer...

mama wanie said...

ntahlah gieyana...asalkan blog masih beroperasi okey ler tu..takut gam spam spam ni..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hallamark.. keyword takleh blah...
hahahah.. haissshh

mama wanie said...

hahahaa...leily...memang tak bleh blah kan....blog 18sx ke blog mama ni..?

Anonymous said...

Anda ingin menjana pendapatan sampingan dengan hanya duduk di rumah sambil beronline???saya ada 3 web replika untuk anda. .baca dan faham betul2. .jika berminat. .Maklumat
lanjut sila klik link dibawah 
http://www.rezekiklik.com/?a=1989
@
http://www.rm20segera.com/?r=ariefsam
@
http://nmgnetwork.com/ariefsam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...