09 March 2011

SEDIHNYER.......PALING TINGGI 13 JER

AsSalam...

Baru nak mengembalikan mood berblog yang telah hilang..

Masa mula2 tak boleh nak berblog..
hati rasa kosong sangat..
cam kehilangan sesuatu..
dah tak boleh nak berblogwalking..
dah tak boleh nak cek akaun nuffnang..
dah tak boleh nak share cerita2 baru
semua nyer tetiba hilang....
tensen gilerrr...

so bila secara tiba2..
blog mama pulih kembali...
akaun nuffnang pon dah okey..
tangan apa lagi...mesti cepat jer nak cek nuffnang...

tapi...
huhu..sedihnyer..
tak der lagi BE baru..
BE lama pon dah bertukar jadi ME dengan nilai 8sen sajork...huwaaaaaaaaaa!!

pe pun jom tengok statistic ni dulu...

klik untuk membesar bagai johan..hehe


Paling ramai...13 kawan yang datang jenguk...
Paling sikit .. 6....

Huhuhu...thanks pada kengkawan yang sudi singgah walaupun mama tak hapdet blog.....

5 comments:

hafiz said...

Jangan sedih2 kak...

mama wanie said...

dah tak sedih.......blog dah okey...boleh kejar semula

mama zakuan said...

caiyok...caiyok

Lalinkfixa said...

mama, kite punye lagi sedih :(
paling ramai 7, paling sikit 2 jer :(
tak pe mama, chaiyok2!

Zaidah said...

jangan sedih....biasalah klu berblogging nie..kekadang kat atas...kekadang kat bawah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...