15 March 2011

CEK PERTAMA DARI NUFFNANG

Salam Mesra semua....(ecece..tetiba jer mesra)

Alhamdulillah....akhirnya penantian mama sudah sampai ke penghujungnya...
Cek nuffnang dah pon sampai ke tangan.....

Tak ler banyak sangat pon..tapi saja jer untuk catatan peribadi kat blog mama ni..
ye lah..hasilnyer pon dari blog ni..so mesti ler kena ceta kat dalam blog ni kan...


Harap2 lepas ni..mama akan lebih bersemangat untuk berblogging....
JOM kita Blogwalking sampai hangus..(ecece tetiba jer bersemangat...kakakakakk)

p/s: ermm nak buat aper ekk dgn duit tu..?

12 comments:

~ PIJA ~ said...

lame tak nak tunggu?

mama wanie said...

bila dah cash out tu..tak lama sangat cek nak sampai..
yang lama tunggu tu time nak cukupkan amount....hahhaa blog ciput cam ni lerr..

Mama Hanim said...

tahniah..best tu..
Kerajaan Haramkan Botol Susu Bayi Polikarbonat 'Bisphenol A'

mama wanie said...

mama hanim...mmg best...tp tak bole lwn mama hanim..hihi

Amalina said...

Mama Wanie, mcm mana nak join nuffnang ni? Ajar boleh?

iliwoot said...

best nyaaa mamaaa (=

saya_arief said...

tahniah2.

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

ajarlah nana kak...leh buat duit kocek..heheheh

SyUhAdA said...

thniah ye~!
nak wat ape?
blnje syu mkn..hehe~

Zura said...

xpe kumpul lg..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bestnya....

GK xpernah cashout lg...

dah la baru je buat nuffnang huhu

aneesz said...

bestnye.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...