10 March 2011

NAK JOIN HEARTBEAT.MY TAPI MACAM MANA NAK MULA..??

Salam Malam uolls...

Sekarang ni dah ramai yang join Heartbeat.my...
Pastu pulak dengar2 pendapatan daripada heartbeat.my ni masyukkk gilerrr...
Ni yang buat tangan mama tak reti nak dok diam ni...
Ermmm...betul ke boleh dapat sampai 3 4 angka nih....?

Uolls yang dah join kasi lah pendapat sket....
Bape dah pendapatan uolls dari Hb ni..?

3 comments:

sissyira said...

salam

tak tahulah kak, ramai juga y dpt banyak, myb sbb blog dia femes dan ramai org p n click...mcm kita ni, habuk pun tak ada.hihi

SyUhAdA said...

jom la join sis..

tengok kat sni..

masyuk jgk la earning dia..

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2011/03/yeah-income-heartbeat-dah-bertambah.html

AkieZecky said...

join la mama.. 1 lg side income tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...