10 January 2011

MENARI BAGAI NAK RAK...TAPI...HAMPES..ANA RAFFALI LAGI

Salam...
dah brekpes ke belom....?
oowhh belom...
patut lah marah2...ehhehhe

ehhh sape yang marah2 ni...
u ke i..?
tak koser nak melayan neh..

hari2 mama nampak digi ler..maxis ler...apa lagi ehh..
menari2 kat blog mama ni...
tapi bila cek ngan pocik nuffnang...
tak der satu pon yang lekat  lagi...

huwaaaaaa....rezeki blom ader......

kan best kalau jadi ana raffali...
nyanyi2 kat youtube...
pastu ada yang berkenan...terus ambil jadi artis..
tup tup...menang AJL...
rm 35k sonang2 ja dalam tangan (heheh sonang ko..? ekau try buek dolu...)



p/s: apa kaitan ana raffali ngan pocik nuffnang lak ni...? layanzz..

4 comments:

Ujang9897 said...

menari2 nuffnang ek..hehe

LYaFRINA said...

mybe tecer shida blh try kot??
hehehhee

Hidayah said...

baru terpk nak komen cikgu shida femes da..apa lagi cepat rakam nyanyi masuk you tube hehehe

Panda said...

haihh~ kenapa la FT tak menang.. :(

+_+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...