21 January 2011

MAMA DAH DAPAT HADIAH TEKA BERAT BABY...TAPI....

Salam uolls....

Hurayyyyy!!
Akhirnya hadiah yang ditunggu2 tiba jua...
Masa dapat parcel tu...senyum sampai telinga..
Ye lah....pestime menang contest..cam jakun sket okey..
Rasa cam nak buka time tu jugak..

sabar mama sabar.....

ni hadiahnyer



Bila goncang2 sampul tu.....ada cam bunyi2..
ermm apo benda lah yer....
loceng krismes ke ape.. :)

Sampai jer rumah..
Terus rakus koyak sampul surat tu...
Tak sabor gilerrr....

Jeng..jeng..jeng....

dari luar pun dah nampak shanteq kan..kan..kan

tapi..bila keluarkan hadiah tu dari kotaknya...
huhuhuhu~
sedih bangat...



huhu~

Tak pe lah..mungkin takde rezeki mama nak guna frame yang shanteq tu....


***** masih simpan walaupun dah berderai*****


7 comments:

.: iEyLa :. said...

ooppss..sygnye...
xpela mama..simpan jgk sbg kenangan tau...

mama wanie said...

cermin jer yg pecah..mungkin boleh repair...ganti cermin baru utau letak plastik keras tu....kan kan...

mama wanie said...

*atau

mama zakuan said...

tak pe la...buat kenanagan...sudi-sudi la singgah kat blog mama

SyUhAdA said...

ruginye..
comel frame tu..

nisa said...

eh..bukan ke cermin yg pecah tu boleh tempah kt kedai?rasanya boleh guna lg sbb saya dulu pun penah jd cmtu,lepas tu saya tempah cermin frame kt kedai and org tu dapat buatkan..

sarah-najwan said...

xpe..cermin tu bole gi buat smula..
bolelah guna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...