28 January 2011

BALIK KAMPUNG

Salam...

Yeah...cuti datang lagi......
Ehh..ehh...Hari ni masih bekerja...besok baru mula cuti..
Dan InsyaAllah..kalau tiada aral melintang...
Mama akan pulang ke kampung terchenta..heheh...

mode: suke ati..

jom nyanyi lagu sudirman...

balik kampung..
ooooo balik kampung..
ooooo balik kampung..
hati riang......

Cuti kali ni mama balik seminggu penuh...sebab sabtu minggu depan...SIL mama nak tawen...dat why kena tunggu sampai hujung mingggu...ermm jenuh la nak menempuh jem time balik ke KL..huhu

Yang sedihnya..kat kampung tak boleh nak online...huhu...
sekarang kan mama guna streamix...tak sukerr....
tapi mama suker streamix koz lajuuuuuuu....
yang tak suker nyer tuh..bila kemana-mana...balik kg ker...tak boleh nak bawak sekali...
tensen ooooo...dah la sekarang BE tengah berkumandang tuh...bukan senang nak dapat BE....

apa2 pon....besok nak balik..tapi satu benda pon belum packing..hoho~
balik keja petang ni baru nak packing...

uolls balik kampung tak..?
kampung mana..?

mama balik kampung kat perlis...dan umah my FIL kat alor setar...
senang kan sehala jer..hehehe...
kira balik kampung 2 in 1 lah ni..

kay lah..time to kemas2 umah..
da~

*****selamat bercuti*****


4 comments:

Zaidah said...

semoga selamat dalam perjalanan nanti

mie said...

selamat bercuti..
eheheeee

mama wanie said...

to zaidah & mie : tq...hehe

Magrib said...

entry anda cool lah!.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
(menarik) Kisah Tan Sri P.Ramlee Terbongkar!
Nak Tahu Berapa Nilai Blog anda??
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...