09 January 2011

[GAMBAR] PELAJAR UITM TANGKAP IMEJ HANTU !


Imej hantu pada malam Jumaat
GAMBAR yang dirakam sendiri oleh Safura di rumah datuknya di Mersing baru-baru ini jelas menunjukkan kemunculan imej lembaga hitam di belakangnya. 

MERSING - Keasyikan seorang pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam merakamkan wajah sendiri menggunakan telefon bimbit baru-baru ini rupa-rupanya meninggalkan igauan yang berpanjangan.

Manakan tidak, akibat perbuatan itu, Safura Zakaria, 19, turut terakam imej aneh seperti wanita tanpa wajah dengan pakaian serba hitam di rumah datuknya di Kampung Pengkalan Batu di sini pada malam Jumaat, 30 Disember lalu.

Sebaik merakam tujuh keping gambarnya sendiri di hadapan cermin pada pada pukul 8.29 malam itu, dia terus keluar bersiar-siar ke bandar Mersing tanpa melihat rakaman yang telah dibuat.

"Apabila balik ke rumah kira-kira pukul 11 malam, saya membuka telefon bimbit untuk melihat kembali kesemua tujuh keping gambar itu.

"Namun, ada sekeping gambar itu mengejutkan kami sekeluarga apabila terdapat seperti objek hitam di bela- kang saya," katanya ketika ditemui di sini baru-baru ini.

p/s: seramnyerrrr.....

7 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

waaaaaaaa~ takutnya.. T___T

maya said...

tak demam pulak die...jatuh sakit ker...

Gieyana said...

takutnya..

ku izzati said...

pas nie xnk amik pic kat cermin lg la..huhuhu

Hidayah said...

emmm jgn la saya terakam gambar camtu kat umah hehehe pindah terus lau jadik

iniialahaku said...

arghh...tidak,gmbar trsebut phtshop..hehee..hantu 2 gila feymes kot ha??

LYaFRINA said...

ERMMM..TKUTNYA/..
TGK PGALAMAN ORG XPE..JGN TERKENA SNDIRI DAH.. NANTI MENGIGAU JE LA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...