06 December 2010

LAGI RM 7 .. TAK SABARNYA....

Salam semua..

Lama nyer tak hapdet....
Dtg jengok2....
Jalan2....
Walaupun tidak puas hati bila tgk graf UV menurun..tapi mood malas lebih bermaharajalela... apa ler nak jadi kan...

So hari ni... saja nak berentry pasal nuffnag...
Harap2 boleh memotivasikan diri nih...

Mama terlibat ngan dunia berblogging ni dah lama giler..
Tapi masa tu mana reti lagi pasal nuffnang2 nih..
Register tetap register...blogwalking tetap blogwalking..tapi trafic tak naik2 gak...

Namun sejak akhir2 ni..baru mama tahu cara berblogwalking dengan betul..
Alhamdulillah..

Berbalik kepada tajuk entry..
Rasa tak sabar nak cash out duit nuffnang nih..
Lagi rm 7....
Pestime ni U...

7 comments:

kay yea said...

fuyoo..thniah mama~~ :D

Myra Jay said...

Thniah ye Mama, insyaAllah esk mesti dah leh cashout kan.. Keep on blogging.. :)

atty's said...

tahniah..!!

LYaFRINA said...

alhamdulillah.. dah rezeki tu.. ekceli rm50 dah blh cash out.. tp better kumpul 100 keatas, berbaloi sikit kan..

SyUhAdA said...

thniah ye~

dh byk tu..

zurazari said...

waaa.... best nyer... zura tak penah meraser pun... da kecik hati ngn en nuff raser nyer... tak penah dapat BE pun...

mama wanie said...

hehe..thanks sumer...
tak sabar rasanya...hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...