28 December 2010

500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : SOALAN ( 2)


Jawapan untuk soalan ini  

renjerkabloi / http://nohfee.blogspot.com = 97

Untuk soalan 2b

Berdasarkan blog ini , http://familymoza.blogspot.com
" Berapa banyak 'handmade wallet' yang telah mama jahit setakat ini. 

Jawapan :6 wallet


Pendapat tentang soalan kedua:
Soalan kedua agak mencabar..tapi sedikit mudah dari soalan pertama..kenapa kata mudah sikit..? coz ada clue...walaupun ada hanya ada url..tapi kita stil boleh cari pemilik blog tersebut..untuk soalan 2b....memang best sangat boleh jelajah blog kengkawan yang ada nilai kreativiti ni...cantik jer handmade wallet tu...segment ni memang terbaik...dari soalan2 yang diberi...kita secara tak langsung dapat berkenalan..menimba ilmu. melihat kekrevitian seseorang... dapat menambahkan idea...ermm memacam lagi lah....bak kata pepatah...jauh perjalanan..luas pengetahuan....dan komen untuk bahagian beri pendapat ni...memang tak sukerrr...huhu...mama memang tak pandai tulis komen...hahhaha..ok dah..

link ke blog --->  BENASHAARI

1 comment:

Aku Ibu Muda said...

thanks sudi jelajah blog mama kira wallet :)

-Mama Zara-

Nak hadiah Beads Blouse?Jom Join GiveAway ni

Entry Terkini:
Ragam Keluarga Inchik Moza - Perfume apakah yang paling best?& Kedai Kuning
Dunia Aku Ibu Muda - Nak joget-joget & Anak itu rezeki wehhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...