26 December 2010

500 BLOG


Nampak tak banner kat atas tu..?
Yeahh...mama join segmen abg ben (ehh abg ker?..hihi)
sesiapa yang nak join boleh klik sini..

Untuk segmen ni mama kena ceta seket pasal diri mama dan kenapa mama berblogging..

Tentang mama :
Mama kepada sepasang putera dan puteri...menetap di Puchong..Seorang cegu....sangat suker soping moping...sedang berusaha untuk kuruskan badan.....tapi suka makan coklat, ais krim dan fastfood...

Tentang blog:
Mama berblog adalah kerana suka-suki..bercerita tentang kehidupan...sambil berkongsi ilmu..dan berkawan mawan....mama suka baca blog2 kawan yang ada sesetengahnya sangat pandai menulis...dan mendengar tentang kejayaan blogger....sekurang2nya..dapat memotivasikan diri mama untuk lebih berjaya...

okey..dah siap..

jom bagitau abg ben..hihi

8 comments:

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

mama wanie said...

macehhhhh :)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

* cikgu juga :)

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

mary ann ;) said...

hai..jengah dari segmen abg ben jgk
follow sini ya, jemput singgah blog sy ;)

Matika said...

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...