25 May 2010

~ S E D I H ~

Hari2 mama jenguk blog..
kekadang sempat update..kekadang hanya jengok dan ronda2 kat blog kengkawan..
baca aper2 yang menarik..

tapi...sekarang ni mama sedih sangat..
adakah mama terpaksa deletekan blog ni..then kemudian create new blog??

blog mama sekarang tgh problem..
nak loading ambik masa berejam..
silap2 boleh berjanggut...
mama dah buang banyak widget..
tapi mama tak kisah..yang tu anytime mama leh add smula..
mama dah try tukar layout lain....
tapi still tak solve jugak...

memandangkan...contest tengah berlangsung..so mama pendamkan dulu hasrat untuk menggodek lebih dalam...takut terhilang semua data2 yang penting dan berkaitan....

so..pada kalian yang pandai + terror + penah terjadi..kalau boleh tolong la mama...mama sayang sangat blog ni..dah lama umur blog ni...huhu

1 comment:

wanie_cmi said...

ehh..dah ok ler pulak..ker brokben mama ni yg lembab..
ke peak hour yg buat blog mama lembab..
hurmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...