08 May 2010

~ APA YANG BERAT? ~

Salam semua...
Harap2 uolls dapat jengok blog mama dengan senang hati..
hehhe..
apa yang mama maksudkan kan sini...
bila uolls klik jer..
blog mama akan terpapar dengan cepatnyer..
bukan kena tunggu berjam2 untuk loading..

bukan apa..sejak dua menjak ni..
mama pun tak tau salah saper..
interet mama yang lembab ker..
blogspot ader problem ker..
atau blog mama yang 'berat'?

bila mama nak view certain2 entry...
mak oii..bersawang gak la mulut ni nak menunggu page loading...

so..
mama ambil keputusan untuk kurangkan berat blog mama ni..
heheh...blog dan tuan blog memasing dalam proses penurunan berat...

apa yang mama buat...
1. buangkan widget2 yang tak berapa penting...
2. deletekan bloglist2 yang da berkurun diorg tak update blog..

hurmm cuma 2 perkara ini saja...

memang ada perubahan sket..
tapi still ada kelembapan hehe...

so mama rasa..ada widget yang perlu mama keluarkan...
kerana widget tu memang lambat untuk loading..
huhu...
tapi mama sayang la..
coz mama tgk kat blog kengkawan pun ader gak widget tu..
ok jer..tak hegeh2 pun nak load...

so apa2 pun..
harap kengkawan sudi bagi komen..
laju ke lembab blog mama ni...

mungkin terjadi kat mama jer coz internet lembab ker..
so sian ler kat blog asyik kena turunkan berat...
hehe...

anyway, thanks in advance....
TQ..

2 comments:

mama zharfan said...

rasanyer ok jer blog ni..i click blog ni cepat jer bukak/upload semua benda ;)

wanie_cmi said...

oooo....ye ker mama zharfan...
emm....


tq sebab sudi bagitau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...