02 May 2010

~MONDAY BLUES CONTEST~

~APA ITU MONDAY BLUES CONTEST~
1. Setiap hari isnin...(jam tidak akan diberi tahu..random post)..mama akan buat satu entry.
2. Dalam entry tersebut anda perlu menjawab persoalan yang diutarakan..mungkin ada teka teki...mungkin ada teka silang kata...mungkin ada teka objek..hehe...dan macam2...
3. Jika tiada jawapan yang betul..soalan akan dibawa ke isnin berikutnyer..
4. Jika ramai yang dapat meneka dengan betul...Jawapan betul yang terawal akan menerima hadiah..
5. Hadiah....surprise...insyaALLAH tak mengecewakan...
6. Keputusan akan diumum sebelum hari isnin berikutnyer...

~SYARAT PENYERTAAN..AMAT MUDAH DAN SENANG BANGAT~
1. Jengok blog mama setiap hari isnin untuk menjawab soalan..post jawapan kat bahagian komen..satu jawapan untuk satu soalan.
2. Cam biasa...uolls kena add blog mama kat bloglist uolls...supaya tak tertinggal cerita mama..
3. Dan dalam tempoh seminggu (sebelum sampai next isnin)...korunk kena lawat mama at least 3x..tinggalkan jejak kat bahagian komen..tak yah pepanjang...say: hi! pon cukup...
4. okay..itu saja...senangkan.....nak hadiah tak?? jika nak jom join....

5 comments:

mama zharfan said...

me nak join!!!! start esok ker contest ni?

wanie_cmi said...

yup.....

@e_da said...

best.. best.. nak join

wanie_cmi said...

join join..soalan senang ja.....

BRO_MONDAY said...

koh koh koh

ai laik mandei...

TERBAIK lah mama!!!
ai mas juin dis kontes~♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...