10 May 2010

~BLOG MAMA KENA HACK~

Salam..dan selamat malam...
Huhuhu...

sungguh-sungguh lega..
bila malam ni..
blog mama boleh beroperasi seperti normal...

malam semalam...
terkezut ala2 cam beruk...
bila klik jer..
keluar error mengatakan..blog mama da kena removed..
nak verified kena masuk no fon bagai..
mama ni jenis penakut sket..
tak berani bab2 nak masukkan no fon ni...

so malam ni dengan bantuan mr abah...
alhamdulillah...blog mama da OK...
huhu..thanks yang.. i lap u...

hurmmm ada yang mengatakan blog mama kena hack..
mr abah pon cakap cenggitew..
saper la nak hack blog/email mama ni kan...?

tapi..ape2 pon..semua da selamat...
lega.....

p/s: jangan ler nyusahkan org cenggini..kalau nak mama leh kasik gule-gule hacks tu..hehe

2 comments:

mama zharfan said...

huh bahaya2 ...my email pernah kena hack sekali...terus me pucat gelabah, terus tukar password :)

wanie_cmi said...

owhh ye ker..
memang bahayakan..
tak pasal2 kang dia buat memacam kat acoount kiter...

alamak..kena tukar password ker??

mama ni dah ler jenis tak hengat password..
susah susah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...