06 November 2010

STRESS vs DIET vs CEKELAT

Siapa kat sini kalau stress rasa nak makan..
angkat tangan......

okey...
kalau kamu antara yang tangan terangkat..hihi
sama lah ngan mama..
agaknya golongan cam kita ni susah ler kowt nak diet...
pandangan mama jer..

dalam seminggu 2 yang lepas...
mama sangat sebok..
kesebokan membuatkan mama tensen dan stress...
so bila stress...secara automatik perut mama akan rasa lapar..
napsu nak makan akan melonjak secara mendadak..
huhu...
oleh tu...secara jelas terang lagi nyata...
diet mama selama 2 minggu lepas hancusss...
pegi skolah..wajib lawat kantin..
malam2 rasa nak mengunyah...
hancuss okey...

uolss penah dengar tak...
coklat menghilangkan stress....?
kalau tak penah cuba tanya pak cik gugel..

haa...kan betul..

so untuk hilangkan stress..
hahaha..memang alasan terbaeeekk okey..
mama beli lah sebotol cekelat..
ni untuk hilangkan stress jer tau...
kih kih kih..

bila STRESS..suka MAKAN....nak hilangkan STRESS makan CEKELAT.....tak GEMOKS ke makan CEKELAT??

huh..aper2 pon semua nak hancuskan diet kuuuu....

jom layan gambar CEKELAT...sodappppppppp~


p/s: nak kena mula berdiet semula..berat dah naik...

7 comments:

tiefazatie said...

wah!ifa suka gak sis!hihi..=)

mama wanie said...

sila2...hihi.

sedapkan.....boleh cepat gemoks nih..

Zura said...

selalu je dgr coklet boleh hilangkan stress

Yasminhamid said...

salam... saya follow awak yer...

sarah-najwan said...

saya jenis xkuat mkn..mkn time makan aje..time stress ke relak ke..sama aje..hehe..tu pasal badan menten slim mlim..huhu

nadey said...

same la!!!!!!!!!!!! sy suke sume coklat huhuhuh

Zamz said...

emm bagus gak bleh buat reason nak mkn coklat hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...