03 November 2010

BETUL KER LEMBAB...?

Salam semua...
Thanks pada semua yang sudi jengok blog mama ni..

kat sini mama ada satu kemusykilan...

"betul ke loading blog mama ni lembab...?"
huhu..

koz masa mama loading kat sini tak der prob pon...

ada blogger yang tegur


pastu mama try cek..



okey jer kan..

*edited* mama berterima kasih koz ada yang menegur sedemikian.. at least mama boleh cek..coz skrg ni banyak virus menyerang blogspot...

p/s : so mintak jasa kawan2 semua..kalau lembab ker aper ker tolong bagitau yer...
sian mama..nanti orang meluat nak datang blog terhegeh2 nih..hihi

5 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

loading lembab kadang2 bergantung kepada kapisiti laptop or pc yang di gunakan...

mungkin blogger yang tegur tu mengalami loading yang betul2 lembab.. mungkin niat dia juga baik..

=)

mama wanie said...

oowhh tq...

Abu Luqman said...

salam ziarah dari Abu Luqman
http://kachipemas.blogspot.com/..Tnet kalau slow..memang kembab..Mama punya blog ok...dont wory

iEyLa said...

huhu..sy bru je kurangkn widget kt blog...
klu bole kurangkn berat blog tu bwh 150kb...
tp kadang2 yela..line slow memang lmbatla..

sarah-najwan said...

mybe bergantung pada line kot..kalu clear..xberatlah..tapi kalu line mcm siput sedut gak....berjanggutlah jwbnya..

tapi skrg..okeh je loading blog awak ni..sb line mcm roket..hhee..tapi kalu kat rumah..xle jamin..huhu..saya mmg prob line 3G kat rumah skrg..nak tukar pakej srimik la puloks..pkai beruksben..wat sakit ati je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...