06 November 2010

MANDI MANDA @ DESA WATERPARK

Lanjutan dari entry INI

Akhirnya kami memilih DESA WATERPARK..

bergerak dari rumah dalam kul 11.30pg...
singgah makan kat restoren ayam kampung (dekat ngan umah jer..)
dan sambung perjalanan dalam kul 12....

pusing2 cari air 100+ dan jajan
lebih kurang kul 1..dah sampai.....
memang dekat jer ngan umah mama....

huhhh..time sampai tu panas terik giler...
kunun plan nak bergambar depan entrance la...
pigi dahh harus semua lari dr plan okeh..
panassssss sangattt...

semua dah siap ready dengan baju renang..
pegi makan pun pakai swimming suit..keh keh keh..
opss bukan mama ler..anak2..
erm tapi nape lah aku tak amik gambar...


masuk dalam..tengok..huhhh ramai nyer umat..
tapi besa ler...
masih ada ruang untuk kami 1 family..hehhe

ok lah..jom la kita bercerita sambil tgk gambar yang sempat mama snap..

 time ni abah ngan yaya dah masuk kolam...saje nak tgk ape si akef ni nak buat...


 muka cuak+sedih bila kena tinggal....dok jer dalam tu..td berebut sgt...


wahhh...pandainya yaya swimming....


hehe...cuba tgk kaki Incik abah..agak2 boleh agak tak air dlm mana?




bukan main sonok lg boleh msk dalam air..



sebok nak naik benda alah nih



yaya.aksi acrobatik tuh...

bila diorg dah mula main panjat2 tu..mama pon terpaksa ler terjun dalam air gak..
hp pon kena lah simpan..kang jatuh dalam air menangis tak berlagu plak...
so...untuk mandi manda kali ni .. ini jer lah gambar yang dapat snap..
huhu....tak bestnyer...
blom leh jadi blogger tegar..

mama memang respek arr kat blogger2 tegar..
kemana pergi gambar mesti padat punyer...
nak kena menuntut nih..

p/s: sangat syokkk

3 comments:

mamaleen said...

mama wanie..
tiket masuk baper rm ye utk dewasa n kanak2..
tringin gak nak pegi jln2 ni..

mama wanie said...

dewasa rm 20
kanak2 melebihi 2.5 kaki rm 14...

r'Da said...

wow best nye mama..mcm nk pegi jer..kt area mne yer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...