10 February 2010

~Aku Sedih~

huhu..huhu..huhu...
(da sedih intro mesti nangis dulu.....)


aku sebenarnya banyak benda yang sedih nih....
so blog ni ler tempat untuk aku meluahkan segala2nya...

mula2..bila aku visit blog aku sendiri..
sedih jer aku tengok..
lama sangat tak berapdet..
huhu..aku tadak masa maa....

bila aku visit blog orang lain..
wahh..bestyer...
macam2 cerita ado..
aku tanam azam nak active berblog....
tapi aku sedih lagi..
sebab aku sedar..
aku tak punya masa untuk semua tu...
'facebooking' pon aku da jarang2...

bila aku pegi keja..
aku nampak anak2 melayu..
ramai yang pegi skolah..
hanya nak main2...(ada juga yang ingin belajar..)
gedik sana ..gedik sini..
(dulu aku pun gedikss gak..belajar2 gak..cegu2 pun aku respek gak..)
emm sedih aku tengok perangai mereka nih...

anak aku asyik tak sehat....
pun aku sedih gak....
akief da berapa hari batuk n selsema...
ni kakak plak nak ikut demam..
huhu....
emmm........

aku tengah mogok....
tak mau iron baju cik somi..
tapi cik somi tak paham2..
bukan nak pujuk...
bawak jalan2 ka..
makan pizza ka..
kfc ka..mc d ka..
tapi dok suruh aku iron baju jugak..
hoho...
aku sedih jugak....

dan semalam.......
aku malu..
dan ianya membuatkan aku sedih.......sangat....

p/s: untuk hiburkan hati..nanti aku akan upload gambar temasya sukan...itupun kalau masa mengizinkan...huhu.....

1 comment:

Mrs. Adz said...

hihi..byknye sedih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...