12 July 2009

~NAK WAT CONTEST~

Sejak dua menjak ni mama terfikir nak wat contest...
tapi masa tak mengizinkan..
sibuk bangat...

hadiah dah ader..
tapi tak ler seberapa...
sapa yang rasa join contest untuk suker2
dan tak kisah nilai hadiah dan boleh terima kemenangan dan kekalahan..
mama alu2kan..

tapi sebelum tu..
mama tak berkesempatan untuk fikir tajuk contest...
ader sesiapa tak yang boleh kasi idea??
please help.....

tema: untuk baby umo 1 - 12 bln..

18 comments:

MiszMama@Haslinda said...

salam kenal, erm...xnak bg idea pun..otak tengah server down. tapi bile dah ade nanti kite inform balik k!bai.

mama tisya said...

kita cadangan tajuk contest tu"aksi lucu si comel"

adda said...

salam ziara.. nk wat contest yek.. bestnyer tp x dpt join sebab syafi dh 16bulan huhuu.. cadangan?? apa kata senyuman paling mengacam si comel??

jom link together2..

mama zharfan said...

boleh jugak guna tema aksi menangis/muka msm or meragam si comel :p..sbb asyik2 pic senyum ajer kan ;)

tue diak..! said...

ehems.. ape kater wat contest cari jodoh.. mama liya jadi la match maker.. kan kan.. ok x

Ahliahnizam said...

Hmm ..... nak mintak idea ekk. Sat ye, nak pk ni .. *sambil garu2 kepala yg x gatal*.

Apa kata buat contest aksi baby masa tgh mandi .. cane, buleh pakai ke idea ni ? ;D

mama zharfan said...

one more suggestion - contest aksi baby tgh makan...sure cute ;)

atie said...

Salam kenal, pekata "Si Comel yang mencuit hati"....em ok tak????

miela77 said...

salam kenal...setuju gambaw baby tgh mandi...

sape2 minat makan ikan pekasam...meh jengok ke blog...ada offer...

GABAN said...

Salam,

tak de idea sgt ni, hmmm "sicomel menawan kalbu'...hehehe

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

wahhh...semua idea cam bernas jer....emm pening lak nak pikir mana satu...
heheh...

em aksi baby mandi, makan, nangis..blom ader contest lagi kan..
tak per..kite tunggu keja mama ni reda sket..baru kita pilih tajuk untuk contest..so seiapa yang ader idea lagi bernas dan kreatif..jgn lupa hulr yerk...

Zulaikha Mohamad said...

Salam..y not "Baby In Action" contest..anything that our baby do, either time mandi, crawling, eating, climbing and etc.. as long as our baby did something that we caught him/her in action..just my 2 cents..do drop by to my blog.. :)

kakyong said...

salam ter'singgah'.. salam kenal...

daku memang suka contest2 ni..

bulan ni pun dah byk sgt contest, apa kata mama lieya buat contest next month.. ;)

apa2 theme pun tak kesah... tp kalo next mth, aliya dah terlebih umur lah pulak... hahahah...

Yan said...

yan plak contest dah pk... tp adiahnye yg nak kne pk.. hehehe

Farah said...

hai..thanks for dropping by :D

takdek idea bernas yang boleh di bagi ehehe tp kalau ade contest nnt nak masuk!

karipapsayur said...

Salam.

Semua idea best! esp "Baby In Action". Tapi asik upload gambar je.. try upload video pulak! bagi limit la 2-3 minutes je ke..

kualiti V-cam ke, hp ke x kesah la janji mesej sampai kn?

adakah bole?

AyuArjuna BiGoshh said...

Contest "memek muka baby yang paling mencuit hati"...mesti banyak penyertaan...hmmm

Dee said...

contest muka or aksi lucu..thx mama..singgah blog dee..nti dee follow blog mama n exchange link ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...