13 April 2009

Program Permata Pintar - Datin Sri Rosmah Mansur

Hari ni mama ditugaskan untuk membawa beberapa orang pelajar untuk menyertai program permata pintar ni..
thats why ler pepagi lagi mama dah kena pegi skola..
program ni dibuat kat skola wawasan..
hehe..
baru hari ni mama tahu..
sekolah wawasan kat area usj tu...
gabungan 3 buah sekolah rendah..
Melayu, Cina, Tamil

best sangat tengok skola tue...
aman jerk..

Student mama telah terpilih untuk menduduki ujian bagi program tu...
so ini baru saringan pertama..
kalau lulus diorang panggil untuk saringan kedua..
diorang akan pilih yang betul2 terbaik dan akan dijadikan anak angkat ukm..

nak tahu lebih lanjut..
klik sini

1 comment:

ArELeEz said...

gud luck to ur students! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...