17 May 2011

MAMA PULAK YANG PENING

Salam cuti buat semua...

Selamat hari wesak bagi yang menyambutnya.....

Entry sebelum ni mama minta visitor blog mama jangan pening coz mama dah tukar template(layout) ke template yang sangat2 basic....tapi hari ni mama plak pening sebab.... template blog mama kembali ke asal... mama tak der restore ke setting aper2.... tu yang pelik tu... hari tu kan blogspot ader problem... mungkin dia tak save time mama setting untuk tukar template simple tu... huhu...

tapi apa2 pon ada bagusnya juga.....

kenapa mama kata bagus???

Time mama tukar template ke template simple tu... mama dok berangan2 nak makeupkan semula blog mama ni.... alih2 blogspot problem...... so memang tak boleh nak buat apa.... ni bila dah blogspot kembali normal.. mama pulak tak der masa.... seb baik kan....

kay lah..jumpa lagi di lain entry... tak dapat nak beleter pepanjang... tahap kesibukan masih diparas bahaya..hehe

2 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

WAH..TUKAR TEMPLATE NMPAK..HUHUHU

UYC said...

mama mkn la panadol :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...