24 May 2011

ENTRY MEREMPIT



Salam pagi uolls...

dah bekpes?
dah mandi?
dah mula kejer?


hari ni mama terpaksa gi sekolah awal.. Incik abah nak pakai keta.. kena gi tanjung malim tengok projek kat sana pulak... kul 9.30pg dah nak kena kuar.. huhu.. awalnya....

disebabkan dah janji ngan belog untuk post 3 or 4 entries per day.. so terpaksa lah curik2 masa berentry gak ni..ntah aper2 la yang mama akan merepek ni...

semalam plan nak merepek time malam.. then set auto publish jer.... alih2.. malam tadi gi tengok husband kakak ipar mama a.k.a biras mama kat IJN... tapi tak boleh masuk pon... coz dah lewat sangat.. kitorang sampai dalam pukul 9.30 malam.... just jumpa kakak ipar jer lah.... sampai umah dalam kul 11.30 malam... masing2 dah letih.. apa lagi terus Zzzzzz......

alamak!! dah pukul 8.30 pg.. okaylah.. kena stop dulu.. nak kena gi mandi.. siap2.. japgi Incik abah balik... amik keta dan antar mama ke sekolah... huhu~

hurmmmmm okay.. siap satu entry.. nanti kalau sempat bersiaran dari sekolah mama wat entry mengarut lagi yer..hehe~

p/s: plan nak elokkan belog pon tergendala...


~tq sebab sudi singgah dan baca~

4 comments:

peep said...

selamat mengajar cikgu! :)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

dalam kalut2 pun sempat lagi tu...syabas...

mama wanie said...

peep.. ya selamat..selamat..tq.. hehe~

mama wanie said...

Cik puan Izan....tq... hahahha....itulah..kalau nak seribu daya..kalau tak nak seribu dalih....kan kan...dalam merempit pon boleh berentry...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...