23 May 2011

KOTAK WARNA PUTIH DI BAWAH IKLAN NUFFNANG



Entry ini bukanlah tutorial untuk meletakkan kotak putih di bawah akaun nuffnang.. tapi entry mencari jawapan dari sesiapa yang tahu.. apakah kotak putih yang wujud di bawah iklan nuffnang..?

semalam kan mama sebok dok godek blog... edit sana.. edit sini... bila semua dah siap mama nampak ada satu kotak kecik warna putih berada di bawah iklan nuffnang... kotak apa tu?

mula tu ingatkan mama yang salah setting.. penat jugaklah menggodek blog semula mencari coding "terlebih".. tapi bila buang iklan nuffnang tu.. kotak tu pun hilang sekali... rupanya kotak tu pekej sekali ngan iklan nuffnang..

ada sesiapa yang terperasan tak kehadiran kotak putih tu...?

cam ni haa...


nampak tak yang mama bulat ngan warna merah tu...?
ermmm rimas lahhh....

bagi yang layout warna putih tu.. kotak tu takkan kelihatan lah... kalau dark layout.. cam hitam ker.. lagi ketara lah kewujudannya tu...

p/s: ke benda ni dah lama.. mama jer yg baru perasan.. ye lahh baru nak mula berblog kembali.. hehe...

3 comments:

mcm ni lah said...

blog sy kaler itam,. tapi sy suka kotak putih tu,. hehehehe

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

kenapa saya tak nampak pun...kat bahagian mana yer...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ada juga di blog GKSB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...