10 March 2010

~Ada korunk kesah~

Malam ni aku buang masa lagi mengobek2 kedua2 blog aku ni...
yang tensionnyer aku nak masukkan widget geo counter...
tapi tak menjadi pulak..
dulu pernah dah letak ..
ok jer..
ni dari tadi aku dok wat...
cam bengong jer counter dia...
mula tu okay..
bila aku refreshh..4 5 6 kali..
mula ler counter tu jadi bengong..
huhhh......

aku sebenarnyer bukannyer aper..
nak letak counter ni supaya aku dapat tengok 
baper org dah yang datang umah aku ni untuk satu hari tu...
sebelum ni pon boleh cek..
tapi penat ler nak jengok nuffnang tu...
bukan apa...sedih norrr tgk amaun nuffnang tu..
lambat betol nak boleh cash out...

tapi tu ler..
bila aku jengok umah kengkawan yang lain..
ada yang letak..
ada yang tak letak....

tapi aku nak letak jugak...hahaha...
sebabnya....
kalau aku tgk tak ramai yang datang..
bole ler aku prepare apa yang patut..
wat jamuan ka..
wat konset ker...
tarik kasi ramai sket..

huhu...untuk apa semua itu.....
HIDUP NUFFNANG..hahahaahhaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...