01 September 2009

~SETELAH SEKIAN LAMA~

Haahhhh (melepaskan keluhan kemalasan..hhehee)
Seminggu jugak ler aku tinggalkan blog ni kan..
kalau rumah tu mesti dah penuh ngan taik cicak..
haha..
banyak cerita yang nak distori mori kat sini..
tapi tu ler...
tak sempat...
sekarang ni tgh bizi...
haha..bizi main game kat facebook...
memang giler betol....
siang malam..
ngadap facebook..
cam dah addict gitew..
(memang dah addict pon..)
so sesapa nak teraddict cam mama..
cuba2 ler main game ni
bestt ooo..


...............



~kehilangan seorang sepupu~

Malam...dalam kul 11.30...
kakak aku yang kat penang call...
aku ni memang macam dah fobia...
bila dengar jer bunyik fon..
nak pulak...adik beradik yang call..
mula ler perasaan aku tak menentu..
dan malam tu..
apa yang aku takut2kan..
telah pun aku dengar..

dik ti : hello..wei....Badin tak dak dah....
aku : ang..biaq betoi..knp?
dik ti : xcident....
aku : Innalillah..hiwainna ilaihiroji'un...

Terkulat2 aku lepas letak telefon...
Memang terkejut besar...
Lepas bersahur..
aku call dik ti lagi untuk dengar cerita selanjutnya...

3 comments:

dotblogspotdotkom said...

jgn di main sgt GAME tu.. kang hangus makanan kat dapur....huhuhuh

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

hehehe..
main time tak masak ler...

Mummy Dasy said...

sama ku pun ngah giler ngan game ni..Al-fatihah untuk keluarga arwah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...