02 September 2009

~HANDPHONE KU ROSAK~

Emmm...tak bole idup ker tanpa hp??

huhu......handphone kesayangan ku rosak..
xcelli dah lama rosak nyer...
tak boleh tersepit sket..
(cam letak dalam poket suar..)
tak boleh terhantuk sket..
emm lagi senang dlm erti kata lain..
tak leh kasar2 lahh...
kena lemah gemalai gitew...
hikss..hiks..hiks...
(bukan patern aku tuh....)
nanti hp tu akan jd "sim card not ready"
pastu "offline"

mula2 tu boleh bersabar lagi...
sebab dah sayang kan..
tapi bila dah dekat 2 bulan...
hari2 wat perangai...
mau sakit gak jiwa aku nih...
rasa cam nak lempar ke dinding jer..
alang2 dah tak leh guna biar bekecai..
keh..keh..keh..
tu bila time marah la...

atas belas ehsan cik asben..
(takut aku nanti sakit jiwa plaks)
dia bawa ler hp tu gi hantar repair...
bila apek tu checkk...
dia kata...
oo..manyak itu circuit arr sula shot..
masuk air...
so..warranty void la..
huwaaa!!!!

(hehehe..memang si akief tu suka gigit pon hp tu..)
emm sekarang guna balik la...
hp yang cik hasben hadiah masa dok cintan cintun dulu..
(yang rosak ni pon..cik hasben gak yang kasik..tp masa dah kawen la..)

huhuhu...
bila nak siap repair nihh....??

Apek arr..bule kasik cepat seket ka?
itu hp arr..wa mau guna lorrr....
mau amik gamba wa punyer anak woo....

1 comment:

adda said...

xde henpon mmg leh sakit jiwa hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...