03 June 2009

FATHER'S DAY CONTEST

Nih pestime mama masuk contest...
nak kata berharap untuk menang tu tak de la..
saja suker2..
tapi kalau dah rezeki untuk menang tuh..
mama terima jer laa..
haaahhaahaa....
kan kalah menang adat permainan..
chewahh...ayat penenang hati..
wakaka..


dah nama pun contest..mesti lor ader syarat2 nya..
dan yang bestnyer contest ni..
syarat2 dia sonang bangat..
takder nyer nak cipta2 slogan..
wakakaka..
so saper nak join leh cek peraturan2nya kat blog MamaTisya
Jom pakat reramai kita join....


Nama Abah : Fadzli
Nama Anak : Dalia Farisya
Umor Anak : 3 tahun
Ceta sket pasal gambar : Gambar ni di ambil masa kitorang gi mandi kat Air Panas kat Pedas, negeri 9....Dari aksi yang korang bole tengok dari gambar ni......si abah adalah seorang yang suka melayan karenah anaknya..dan si abah ni jugak seorang yang loyar buruk..dan sedikit sebanyak si anak mengikut perangai abahnya...si abah juga seorang yang penyayang..dan juga kadang2 menjadi mangsa buli anaknya..si anak pula seorang yang kuat merajuk...tengok tu muka masam jor..tengah majuk ler tuh..tak menyabo2 nak gi terjun kolam air...so rasanya cukup ler ulasan dari gambar yang dilampirkan nih...
emmmm.....hari ibu hari tu....abah tak der celebrate aper2 pun...wish pon idak..huwaaa...so..hari bapa nih...rasanya mama pun tak mo plan apo2..wakaka balas dendam nih.....tapi....tak tau ler lagi...wakkakaka..boleh gitew???

2 comments:

CT said...

Salam kenalan....all the best ya..

duk puchong ek? saya pun sama...

weeda said...

kakak ipar kita pon masuk contest ni hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...