16 June 2009

~ THE WINNER IS....~

Selamat pagi semua..
Smoga semua sehat2 belaka..
pastinya peserta2 contest tak sabar untuk mengetahui siapakah pemenangnyer..
sebelum mama umumkan pemenang..
biarlah mama berkata2 seket..hehe kasik ucapan seket selaku penganjur dan penaja...

" contest ni 1st time mama anjurkan..so kalau ader salah dan silap mama mintak maaf dan ampun..bak kata orang..jauh perjalanan luas pandangan..ehh betul ke...related takk?? emm tak per laa..cuma nak bagitau bila kita dah try buat..baru kita tau aper yg boleh di perbaiki lagi..macam mama...kesilapan mama...mama buat contest masa weekend..bagi blogger yang tak der intenet kat rumah..tak berkesempatan nak masuk...pastu..pastu..ehh melalut pulak..banyak nih..tak per kita jadikan teladan...
so untuk 1st time..kira ok la..seb baik tak ramai contestant..
kalau ta
k..silap2 tak sempat kuar result hari ni..sebab daku sebok giler ngan aktiviti mengkey in markah students...so akhir kata..terimalah...DAN......pemenang nya ialah...."
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dengan slogan...

“Saya suka brand Tupperware kerana…
kualitinya seiring dengan gaya, jenama terkemuka dulu kini dan selamanya, rekaan mempesona hati teruja!”


dipersilakan...
.
.
.
.
.
.

PESERTA (E)

dan aksinya..

TARAAA!!!!


TAHNIAH MAMA ZHARFAN....

bagi yang tak menang....jgn kuciwa...rajin rajin jenguk blog ni yerk....ader masa dan rezeki...contest akan menjelma lagi...

p/s:pemenang tolong bagi nama and alamat untuk proses penghantaran hadiah....dan jangan lupa..wat entry pasal kemenangan ni di blog anda dan tinggal komen di entry ini....thanks..
email :dfarisya@gmail.com


4 comments:

mamawafiq said...

congrats mama zafran!!

mama zharfan said...

thanks mama lieya for choosing me as the winner!! thanks mama wafiq too :)

mama zharfan said...

i dah buat entry psl ni..

http://suzie284.blogspot.com/2009/06/hoorayy-yesssme-winner-for-i-love.html

feel free to visit yer! tq

mama zharfan said...

check out the picture of the gift that I received today :) thanks once again mama lieya!!!

http://suzie284.blogspot.com/2009/07/why-im-so-happy-today.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...