12 June 2009

~CONTEST I LOVE TUPPERWARE~


Hi...semenjak 2 menjak ni kita sebok masuk contest itew contest ini..
berbagai hadiah menarik di tawarkan..
dan kali ni..
mama bukan nak join contest..
tapi nak try anjurkan contest...

contest ni bermula pada 13 june(esok..so sempat snap gambar arini)
tutup pada : 15 june @ 2 petang..
keputusan akan diumumkan pada 16 june..

ok..seperti biasa..semua dah sedia maklum..
setiap pertandingan mesti ada syarat2 nyer kan...
so..check it out...

Syarat2nya adalah seperti berikut:
1. Add blog Mama_lieya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Lieya
2.Upload banner contest kat sidebar anda
3.Buat entry khas ngan tajuk "I LOVE TUPPERWARE" & upload gmbr anda.
- model boleh sesiapa sahaja..anda sendiri..anak...suami..adik..kakak..ibu..ayah..nenek..
- brand tapawe..apa2 saja..(bagi chance utk yang tak de barangan tupperware lagi)
4. Lengkapkan Slogan.." Saya suka brand tupperware kerana...(tidak lebih 15 pp)
5. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke Mama_Lieya..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini.
6. Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan dan gambar yang kreatif dan menarik..
7. Hadiah untuk pemenang..adalah barangan brand tupperware..

PERINGATAN
: Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan..
jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini...

9 comments:

mama zharfan said...

Salam Mama Lieya...
I nak join contest ni yer..
here is the link:

http://suzie284.blogspot.com/2009/06/i-love-tupperware.html

Thanks sbb buat contest ni and have a nice day!
~>Why not u promo kat mombloggersplanet? ada section utk post/promo contest :)

nik awin said...

http://buahatiumi.blogspot.com/2009/06/i-love-tuppperware.html

sila la amik markah

:: m.u.n.i.r.a :: said...

salam mama lieya..
ku sudah join contest ini ya..

jengah2lah..
http://munira.inter.net.my/2009/06/i-lurve-tupperware.html

wah..amat2 menarik hati tuk mncuba!
coz adiahnya menarik gilerr..

een said...

Assalammualaikum mama lieya masih sempat lagi kan saya join..ni link saya

http://anakku-een.blogspot.com/2009/06/i-love-tupperware.html

T.q coz buat contest nie..erm i mmg love tupperware tau..

mamawafiq said...

salam mama lieya..
i dah join contest ni...harap2 la menang!! hehe

link : http://donia83.blogspot.com/2009/06/i-love-tupperware.html

p/s : thanx coz baik hati buat contest ni ...

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

mama zharfan..ni 1st time..takut la nak pomot jauh2 cengitew..nanti kalau dah arif..boleh la..hehe..

nikNadim said...

salam Mama_Lieya, ini dia penyertaan saya...

http://niknadim.blogspot.com/2009/06/i-love-tupperware.html

thanks.

mama zharfan said...

eh, mama lieya, tak salah kan promote kat mana2 pun..boleh menambahkan visitor kat ur blog :) anyway, thanks and congrats sbb berjaya menganjurkan contest yg begitu menarik hadiahnya ini!! chaiyok2 ;)

E.L.I.Z.A said...

ala xsempat nk join huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...