08 June 2009

Birthday Dalia Farisya yang ke 3 tahun

Monink semua...
Sebenarnya bukan lah hari ni besday si dalia ni..
cuma masa balik kampung hari tu..
sempatlah weolls belikan dalia kek untuk sambut besday...
sebelum ni pun dah beli...
tp hantar kat nurseri sebab kitorang tersangat ler tak sehatnyer masa tu..
jadi kek ni untuk celebrate sesama famili..
jom layan gambar...
(abaikan background yg selerak itew yerk..)

abg ehi..yaya...kak len..



2 comments:

Mawar Merah said...

beb...aku dah masuk blog hang yang meriah ni. aku rasa hang kena tanya ti pakcik pasal nak mencuci, membasuh dan men iron baju tu. rasanya dia tahu kat mana nak dptkan servis. chow beb... jumpa lagi nanti...

Anonymous said...

cikgu buat per cuti-cuti ni?... (sibah @ mawarmerah)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...