11 May 2009

Tak de modal

Hi selamat pagi semua...
semoga semua orang ceria2 selalu...
cehhh..bunyik cam DJ ler pulak..

just to update n3 ngan ceta benda2 yang dah basi....
very2 the boring sebab tak de ceta terbaru..
still bz ngan keja2 yg tak berfaedah...
yg berfaedah sikit jer..
hikss..hiks..hiks...

hari sabtu hari tu gi kenduri umah opismate mr abah..
(tak snap gambar ape pun..harap maap..)
xcelli mama ngan tuan umah atau pengantin nya sekali..
ader la 'bau bau stokin' gitew
tp yer laa..
mama ni jenis tak kenal adik beradik..
tengok muka cam..
tp tak hengat n tatau nama..
hehehe..
ade ke orang cam mama ni ha??TERUK KAN..

mama juga berkesempatan melihat pasangan 'semanis kurma'
wahh..memang cantik tul la..
putih gebu jer muka ustazah bahiyah tu...
senyum pulak tersimpul simpul jerk..
heheehe..

dan lepas gi makan kenduri..
mr abah ajak gi servey2 umah kat area sg buluh...
mama dah kekenyangan lagi ler malas nak snap ape2 pict..

mr abah dah berkenan satu rumah kat area saujana utama..
tp dah sold out..
mr abah kata nanti dia nak tanya semula
mana tau last2 minute ni ader orang cancell tak mo beli ka..
hiks..hikss.
dah berkenan sangat ler tuh...

mama pulak tak kisah area mana..
asalkan area tu ader skola..
dan tak jauuuhh sangat dari SOGO...
hahaahha..
(dasar perabih duit btol la..)

pas semua dah letih meronda...
balik umah..
tp malam nya keluar pulak..
gi hantar adik mr abah naik bus kat pudu..
hengat nak ronda rondi tengok panorama KL..
tp..beg n susu kakak tertinggal..
terpaksa ler balik terus....
hampehhhh tul......
kalau tak...bole ler posing2 kat bawah lampu nengok mat mat rempit...
heheh..
dah lamer tak melepak gitew tau..
so tunggu minggu depan ler puloks..
nak ajak mr abah gi cari baju raya...

p/s: ni ler cara orang tadak modal berblog..hehehe

3 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

takde takde modal pun panjang lebar gak entry tu mamalieya....hikss....

Mama_lieya said...

hehe...

Mama_lieya said...

masa dok ngarang tetiba leh panjang lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...