19 May 2009

HAPPY BIRTHDAY TO DALIA FARISYA FADZLI

happy besday to u..
happy besday to u..
happy besday to dalia..
happy besday to uuuu...

Hari ni genap umur kakak 3 tahun..
dah besar anak mama ni kan...
macam2 perangai dan keletah kakak tunjuk..
ada yang buat mama gembira..ada yang buat mama suka..dan ada juga yang buat mama geram..tp..kakak kan anak mama..senakal mana pun kakak..mama tetap sayangkan kakak..
Semoga kakak membesar sebagai seorang anak yang cerdik, pandai, sihat dan hormat orang tua...

Tapi..sorry sayang..
mama tak sempat nak prepare ape2..
mama demam...
abah demam..
adik..baru baik demam..
dan besday girl sendiri pun demam..

Nanti hujung minggu kita pergi celebrate kat luar yerk...
(harap2 semua kembali sihat..Amin..)

Cuma ini jer yang mama dan abah dapat belikan semalam..
(sakit2 pun abah usahakan juga keluar gi cari kek dan jajan)
untuk hantar kat nursery..



gambar jajan tak snap pun...
just kopok2 dan lolipop...

sedih sangat sayang..
tak der nyanyi lagu besday pun semalam..
semua masuk tido awal sebab badan letih...

Sorry....
(hadiah pun KIV dulu tau..)

3 comments:

dania said...

hepi besday to kakak..
cantik nama anak mamaLia.. :)

weeda said...

Happy Birthday to Dalia...ciannyee anak beranak demam..moga sumer cepat sembuh :)

ArELeEz said...

hepi besday to 'kakak'.. & get well soon..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...