02 August 2011

DAH TIADA DI BLOG :)




Hi..... selamat hari selasa...
Hari kedua di bulan ramadhan....
Uoll puasa tak???

: )

Hari ni mama nak ceta pasal bloglist mama...
2 hari 2 malam mama berhempas pulas nak mengedit...
mendelete dan segala bagai...

A.K.H.I.R.N.Y.A....

bloglist mama dah kosong......

tapi jangan risau.... cer cuba...cer cuba....
tengok arah anak panah yang mendongak ke atas tu....

haaaa..... nampak tak folder "Blog BW 1" "Blog BW 2" dan seterusnya..?
yer.... kat situ lah url kengkawan berada....
jangan risau... tak ilang punya lah... kih kih kih....

itu adalah senarai blog yang akan mama kunjungi time mama nak BW....
akan diedit masuk ke dlm blog satu hr nanti..
(hehe... ntah bl nak free.....)

nak jd salah sorang dlm folder tu..?
ermm tinggal jer url korunk...
kalau cukup syarat... nanti mama masukkan dalam folder tu..
dan akan diterjah setiap kali mama BW (akan cuba buat sehari sekali..)

p/s: semalam BW ja..tak de new entry :) ngeeee....

12 comments:

MamaYatie said...

waaa..make over gitu..ingat nak make over gak tp tak sempat2 lagi huhu...

Cik Puan Izan❤ said...

jangan lupa izan juga yer...^^

fiq. said...

selamat mengedit belog mama,,
belog kite bw la jugek =]

mama wanie said...

semua di atas mama dah add..tq..

selamat ber blogwalking yer nanti...

Izan Ishak said...

rajinnya mamawanie...

jgn lupa listkan blog izan ye~
http://diariummi.blogspot.com

mama wanie said...

da add pn izan....

TisuMedia said...

kalo rajain masukkan url blog saya juga ye. hehe :)

akan masukkan url ni dalam bloglist juga.

salam blogging.

r'Da said...

jangan lupe saya nye yer mama..huhu

ezzu said...

ezzu pun nk jgak...hehe...

pe2 pun blum terlmbt lgi nk ucapkn selamat berpuasa...

Sari said...

slmt berpose jugak..
tetiba nak tgglkan jejak.. :P
http://saricorner.blogspot.com

KOMEN-KOMEN.. said...

jgn lupa blog nana sahir gak erk...hehehhe anak puasa tak arinie?? heheh ke tgh main masak2...heheh

nur aqilah said...

http://revenger91.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...