05 August 2011

MENU BERBUKA POSER MALAM NI....


hi...sangat2 no idea....
so terbitlah entry yang merepek meraban ni......



jom kita tengok apa mama makan time berbuka tadi

air tebu spesel.....


murtabak daging.... satu rm 2.50 (tawaqq jaa..huhu)


nasi putih.... air tgn mama :)


kari ayam nenek ros.... tak pedas punyerrr


teloq masin


teloq dadar permintaan si fahmie


sambal daging........ 


teh o suam....


ini jer juadah berbuka untuk hari ni...... Alhamdulillah....kenyang......
*gambar ehsan dr abe guggy


p/s: uolls makan per hari ni...? jom share mana tau boleh tumpang idea untuk juadah berbuke besok plak... :)

6 comments:

yana said...

sedapnyaa.. tiba tiba lapa balik.. ;D

mama wanie said...

hehhe.... apa lagi...gi tgk apa lagi yg tinggal di dapur... mama...air tebu ada lagi... nak?

Cik Bell said...

wahh..dah lama bell xmakan telur masin..
teringin nak makan murtabak tu.huhu

HAZWAN17 said...

wah banyaknya menu berbuka..air tebu tu macam sedap je

aswadz said...

"Ini je"? Byk dah tu...

mama wanie said...

aswadz..menu mula2 nasik, sambal daging ngan telur masin jer + air teh o... tetiba jadi byk plak... bila dah upload kat sini baru nampak byk...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...