29 July 2011

MINGGU YANG SIBUK....


Wahh.... seminggu yang sangat sebuk...
nak update blog pon rasa idea sentap menyentap jer..
dah tu..sekadar melawat belog kengkawan..baca aper2 yang menarik...
nak komen atau tinggal jejak pon malas sesangat (coz kena taip..huhu)

uv yang memang diakui tak berapa nak banyak tu lagi lah bertambah tak banyaknyer... huhu sedisss...
BE pon dah bertukar menjadi ME...
bila lah nak dapat BE baru....

apa yang sebuk sangat tu...?


awal minggu... sibuk nak tanda kertas latih tubi bebudak..
tetiba dapat arahan.. kena isikan markah ujian mac dan ujian pertengahan tahun ke dalam sistem SAPS online... perghhh.... sistem online yang sangat mantoppp!! mantop yang kasi orang tak tidur malam... ko nak key in markah siang2 hari... terberak terkencing 5 6 kali belum tentu siap.... lembab giler... 

ari ni dah hari jumaat... keja dah siap 
(ye ker..mana pernah abis keje... abis jer tambah..abis jer tambah..)
rasa ringan sket paler otak ni....
duduk2 depan lappy..sambil pikir2 nak update blog...
(hehe misi tercapai..)

tadi jengok2 gak belog yang buat contest/ga..
rasa cam nak join (berkobar2 nih..)
tapi bila dah tengok syarat2 (padahal bukan susah pon)
terus rasa malas...
huhu... mood belum datang nih.......

cukuplah untuk kali ni....... 
ada idea....adalah entry baru...hehehe


p/s: senak lah otak nih......

1 comment:

fiq. said...

takpe, rileks2 je dulu k ammawanie, jangan jadi stress plak, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...