24 November 2009

~Himpunan Tutorial Untuk Blogger..~

Emmm tengok tajuk cam best jer...
kan hari tu mama dok canang n sebok mencari identiti untuk blog mama ni..
so salah satu yang mama terpikir..
mama nak collect tutorial2 dan tip2 berkenaan blog..
dan sumbatkan ke dalam blog mama ni..
so kawan2 mama leh ler tengok2 dan blajar apa yg patut..
tapi..
*
*
*
wat masa sekarang..
keadaan tak mengizinkan..
bukan senang wooo...
walaupun methodnyer org dah wat..
kita nak copy masuk blog pun susah lagi..
mama dah try wat..
abis semua blog mama tunggang langgang...

emm kalau dah jadi nanti..mama akan war2kan..

p/s: Hari khamis balik kampung...yahoo..best nyer....

3 comments:

BRO_MONDAY said...

mama : ai ingatkan yu dah buat...rupenye blom lagi...koh koh koh wat saspen je... anyway, kipidap...

p/s: raya aji ai balik kampum mai waif kat banting je...('',)

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

hehe...
blom lagi la BRO..
tgh dalam perancangan..
koh..koh..koh...

DaHLia said...

mama, xper, teruskan...

utk letak html kod semua tu kena ade converter sbb kalo x, mmg tunggang langgang bila jd entry...

all the best erk...banyak2kan menggodek drpd yg pakar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...