08 June 2011

PAYUDARA BERNANAH SELEPAS DIBESARKAN [GAMBAR]
KUALA LUMPUR: Ketaksuban wanita yang ingin kelihatan cantik dan mempunyai payudara menarik demi memuaskan hati teman lelakinya bertukar mimpi ngeri apabila terpaksa menanggung kesakitan kesan daripada pembedahan yang dijalankan di sebuah pusat rawatan kosmetik di ibu kota, tahun lalu.
Niat wanita terbabit, Tham Mei Leng, 30, ingin memberi kejutan kepada pasangannya selepas lelaki itu sering bersungut dia mahu kekasihnya kurus dan berpayudara besar menyebabkan mangsa nekad melakukan pembedahan itu bagi memenuhi tuntutan teman lelakinya.
Bagaimanapun, kejutan yang diharapkan tidak kesampaian sebaliknya dia menanggung kesakitan sehingga kini akibat pembedahan itu tidak berjaya malah menyebabkan payu daranya bernanah dan kehitaman.

Lebih menyedihkan RM13,100 yang digunakan untuk kos pembedahan itu menjadi episod hitam dalam hidupnya apabila tubuh badannya menjadi hodoh sehingga percintaannya selama lima tahun dengan teman lelaki terputus gara-gara lelaki itu tidak dapat menerima kekurangan dirinya.

Mei Leng berkata, penderitaan dialaminya kini bermula pada 11 Mac 2010, apabila kenalan mencadangkannya membuat rawatan kecantikan di premis di sini.

SAKIT...Mei Ling menunjukkan resit bayaran pembedahan pembesaran payudara kepada Michael Chong.


Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.

p/s: bersyukur setiap pemberian daripada NYA... kalau dah jadi cam ni.. baru nak menyesal....

4 comments:

LYAfrina said...

tgk gak dlm berita semalam..akibatnyer...

zaidah said...

nak cantik sangat merana seumur hidup..duitpun melayang....

Cik Puan Izan❤ said...

eiii..takutnyaa...oleh itu sentiasalah bersyukur apa yg ada...

Mas said...

kalo nk besarkan payudara biarlah secara semulajadi kan..huhuhu...dgn PB..eh..jom join contest kat blog i..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...