19 June 2011

PEMBORONG PAKAIAN MURAH DI JALAN KENANGA

Salam uolls...

penah dengar Jalan Kenanga..?
atau Jalan San Peng..?
haa lebih kurang sama lah tu

hari sabtu hari tu... mama teman SIL ke sana..
mak oii.. terjojol mata tengok banyak blouse yang cantik-cantik dan murah...
tapi yang tak bestnya...
kena beli borong...
minimum... 6 helai...
ada juga yg minimum 20 helai....
adoii... bajet tadopp...

tapi bila dah balik umah cam terngiang-ngiang ja kat mata ni..
blouse2 yang cun tu...

ermmm rasa cam nak wat bisnes blouse plak..
ada sesapa yang nak support bisnes mama tak?

kalau ada buyer boleh lah teruskan niat mama ni...

kedai-kedai kat jalan kenanga ni buka dari isnin - sabtu ja..
ahad tutup... dari kul 9pg - 6ptg..
huhuh...
sabtu ni ada sukan plak..
ingat seawal pagi nak terjah..


kay lah... nak titon dulu..
mata dah ngantuks...


p/s: angkat tangan jika nak support bisnes blouse mama ni..

4 comments:

Mama Zara said...

Kat sini mmg lubuk pemborong, dan mereka mmg menjaga peruncit dgn tak menjual secara runcit. ada yang melonggarkan syarat, hanya 6 helai untuk minima. tapi ada juga yang mengetatkan syarat- nak kad bisnes!

apa2 pon, kalau nak buat bisnes pakaian ni...kena rajin keluar masuk kedai2 kat kenanga untuk bargain for best price. Mama dah lalui semua tu dulu...

gud luck!

yusagie said...

saya pon nak mulakan perniagaan....murah sgt ker kat snae?...mmg pnah dgr..tp...xpnah nak g...niat di hati nak berenti..da malas nak keje ngan org...kat sane ade xjual big size?...murah tu murah yg cane?

ummi said...

salam mama wanie..ummi ngah cari pembekal tok bj blouse sb ummi bukak butik bj pmpn kat putra perdana,puchong..kalo mama berminat,leh la letak bj kat butik ummi tok ummi tlg jualkan...(^_^)

turtle gurlzz fesyen said...

hai mama,,,turtle pun ingt nk try survey untuk amik koleksi kt sane,,dngr cite murh2..p betol ke cantik mama?? heehee ni wat excited nk g ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...